Wij willen helpen

Al werkend aan lopende projecten wordt steeds duidelijker welke kansen er zijn om sloopkosten te verlagen en tegelijkertijd veel duurzamer te bouwen. Cooperatie De OMbouw wil deze kennis inzetten om andere partijen te helpen bij vragen rond hergebruik van componenten. U kunt daarbij denken aan de volgende mogelijkheden:

  1. Advies aan eigenaren van te slopen gebouwen hoe de sloopkosten kunnen worden gereduceerd door verkoop van materialen en componenten voor nieuwe projecten. Sloop kan geld opleveren!
  2. Ontwikkelaars van nieuwe projecten die alvast anticiperen op de nieuwe Breeam Sloop en Breeam Excellent. Dure ingrepen kunnen daarbij worden uitgespaard door hergebruik van componenten.
  3. Architecten die op zoek zijn naar geschikte componenten voor hergebruik, en dit professioneel willen toepassen.
  4. Eigenaren van gebouwen die inzicht willen in de toekomstige hergebruikwaarde van de materialen in de vastgoedportefeuille alvast in beeld willen brengen op zowel grondstof- als component niveau.
  5. Opdrachtgevers van nieuwbouw die inzicht willen in de toekomstige hergebruikwaarde van de toe te passen materialen op zowel grondstof- als component niveau.
  6. Advies aan opdrachtgevers die meer inzicht willen in de sloopofferte door de verkoopstromen van de sloper in beeld te brengen.
  7. Opdrachtgevers die de milieu/effecten van de diverse sloopmethoden in beeld willen brengen.

Het zeer breed deskundige team kan vele producten inzetten om uw vraag te beantwoorden, van quick scan tot totaal proces. Neem gerust even contact op, u bent welkom voor een kop goede koffie, of wij bezoeken u graag voor een kennismaking.

loading